חזה עוף לא משעמם

חזה עוף לא משעמם

חזה עוף לא חייב להיות משעמם
אצלנו בבית אוכלים חזה עוף לפחות פעמיים בשבוע.
למה? כי הוא מפוצץ חלבון.
ורובם מתקשים להגיע לכמות הצריכה ביום.
אף פעם אין לו את אותו טעם,
בכל פעם אני מכינה אותו אחרת,
קבלו הצצה לחזה עוף שהכנתי היום.

כשאתם אוכלים מנה כזו הכנסתם לגוף היקר שלכם,
כמעט מחצי כמות החלבון שהגוף שלכם צריך.

מתכון ל - 8 מנות

קלוריות: 1338

פחמימות: 40 גרם

שומן: 23 גרם

חלבון: 243 גרם

סיבים תזונתיים: 4 גרם

מצרכים:

1 קילו חזה עוף חתוך לקוביות
2 בצלים חתוכים לרצועות
2 שיני שום
כף שמן זית
100 גרם רסק עגבניות או עגבנייה מגורדת
כוס מים חמים

אופן ההכנה:

נניח בקערה את החזה נתבל ב:
חצי כפית מלח
כף תיבול על האש
חצי כפית פפריקה
ומעט פלפל

לכל זה ניתן לנוח כחצי שעה כדי שהטעמים ייתפסו.
לאחר מכן נטגן קלות את הבצל בסיר על אש בינונית,
לשם נוסיף את ריבועי החזה המתובלים.
נערבב עד לצריבה ונוסיף כוס מים רותחים,
לבישול של עוד חצי שעה.

אוהבת את המתכון?
אשמח אם תשתפי אותו:

מתכונים נוספים

שווארמה כרובית

שווארמה כרובית

ארוחה קלה ובריאה להכנה. שיכולה להתאים כתוספת מצויינת, או ארוחה בפני עצמה. ארוחה בפני עצמה בטורטייה. או כתוספת לארוחת צהריים שתוסיפו לה חלבון, בתוספת סלט

לחצי להמשך קריאה

הצטרפי לקבוצת הווצאפ

בקבוצה תקבלי טיפים חיוניים וערך רב.
הקבוצה היא קבוצה שקטה.