מרק קרם שורשים וערמונים

מרק קרם שורשים וערמונים

אם זאת העונה של שורשי החורף והפקעות העסיסיות.
מהגזרים הלפת ועד הארטישוק הירושלמי.
קבלו אותם בלקט של שיתופי פעולה טעימים ובריאים.
במתכון המקורי מוסיפים גם תפוחי אדמה, בחרתי לוותר על העמילן הזה מבלי לוותר על הטעם

מרק סמיך ועשיר
מתבקש להגיש ביום חורפי במיוחד.

מתכון ל - 4 מנות

קלוריות: 882

פחמימות: 87 גרם

שומן: 32 גרם

חלבון: 12 גרם

מצרכים:

2 כרשות פרוסים לרצועות דקות
2 ראשי סלרי חתוכים לקוביות
2 שורשי פטרוזיליה חתוכים לקוביות
6 שיני שום חצויים
200 גרם ערמונים
2 כפות שמן
1 ליטר ציר מרק עוף
תיבול: מלח, פלפל, כורכום וכמון לפי הטעם

אופן ההכנה:

בסיר חם עם השמן מטגנים קלות את
הכרישה, הסלרי, הפרוזיליה והשום.
אליהם מוסיפים לאחר כמה דקות את הערמונים.
מוסיפים את ציר המרק והתבלינים,
ומבשלים כ40 דקות על אש בינונית.

זהו, צ'יק צ'אק
ויש לכם ארוחה מזינה ומחממת
בדיוק ליום הקר ביותר השנה
(לפחות בשבילי)

אוהבת את המתכון?
אשמח אם תשתפי אותו:

מתכונים נוספים

שווארמה כרובית

שווארמה כרובית

ארוחה קלה ובריאה להכנה. שיכולה להתאים כתוספת מצויינת, או ארוחה בפני עצמה. ארוחה בפני עצמה בטורטייה. או כתוספת לארוחת צהריים שתוסיפו לה חלבון, בתוספת סלט

לחצי להמשך קריאה

הצטרפי לקבוצת הווצאפ

בקבוצה תקבלי טיפים חיוניים וערך רב.
הקבוצה היא קבוצה שקטה.