טו בשבט בתוך עוגייה
אני אוהבת את החג הזה, פחות את הסוכר שמעמיסים עליו.
מצאתי דרך בריאה מבלי לוותר על הטעמים של החג.
עוגיות גרנולה עם פירות יבשים.
מה את אומרת?
בוחרת כמוני, או מעדיפה את הפירות היבשים בחופן חופן?
טו בשבט בתוך עוגייה
אני אוהבת את החג הזה, פחות את הסוכר שמעמיסים עליו.
מצאתי דרך בריאה מבלי לוותר על הטעמים של החג.
עוגיות גרנולה עם פירות יבשים.
מה את אומרת?
בוחרת כמוני, או מעדיפה את הפירות היבשים בחופן חופן?
1 כוס שיבולת שועל עבה
2 כפות שומשום
3 כפות קמח
1 ביצה
2 כפות טחינה גולמית
4 תמרים מהג'ול
חופן חמוציות
(אפשר להוסיף גם אגוזי מלך ומעט קינמון)
בקערה טורפים את כל החומרים ומכניסים למנוחה של 10 דק במקרר
מרפדים תבנית אפייה וביידים רטובות יוצרים כדורים ומניחים בתבנית.
בעזרת מזלג משטחים אותם מעט.
כל הטוב הזה נכנס לתנור שמחומם ל180 מעלות לאפייה של 20 דק
מומלץ להפוך אותן אחרי 10 דקות לצד השני.
מה עושים עם העמילנים האלה? בהרבה מאכלים יש עמילנים את חלקן אנחנו ממש אוהבות. אז מה צריך לוותר עליהם? ממש לא. אז איך נכון לאכול אותם? בשילוב
טו בשבט בתוך עוגייה אני אוהבת את החג הזה, פחות את הסוכר שמעמיסים עליו. מצאתי דרך בריאה מבלי לוותר על הטעמים של החג. עוגיות גרנולה
אם זאת העונה של שורשי החורף והפקעות העסיסיות. מהגזרים הלפת ועד הארטישוק הירושלמי. קבלו אותם בלקט של שיתופי פעולה טעימים ובריאים. במתכון המקורי מוסיפים גם
כשאני רוצה לאכול את כל הערכים התזונתיים💥 שיהיה לי מהיר טעים וקל להכין, זו המנה המנצחת שלי. לטבעונים, וותרו על השווארמה. זו תוספת מצוינת, בפני
יש כאלה שממש אוהבים פטריות ויש את אלה שממש לא. אוהבים או שונאים? במשך שנים התרחקתי מהם, הטעם שלהם היה ממש מוזר, מתכתי. וזה היה בגלל
ארוחה קלה ובריאה להכנה. שיכולה להתאים כתוספת מצויינת, או ארוחה בפני עצמה. ארוחה בפני עצמה בטורטייה. או כתוספת לארוחת צהריים שתוסיפו לה חלבון, בתוספת סלט
כל הזכויות שמורות לפנינה רוזנטל מזרחי – במידות טובות – 2025