קציצות עם שעועית לבנה

קציצות עם שעועית לבנה

מה עושים עם העמילנים האלה?
בהרבה מאכלים יש עמילנים את חלקן אנחנו ממש אוהבות.
אז מה צריך לוותר עליהם? ממש לא.
אז איך נכון לאכול אותם? בשילוב של קטניות, עם סלט שיש בו הרבה סיבים תזונתיים.
זה מה שיעזור לקיבה שלך לעכל את הארוחה, ולפנות את הפסולת, והזמן לפני שזה הופך לשומן בטני.
באורז יש הרבה עמילנים, (תמיד רצוי להשרות את האורז עם מים רותחים וכפית מלח)
אלו פחות טובים למערכת העיכול שלנו.
יחד עם זאת, אם נשלב אותם עם חלבון ירקות וקטניות זה יעשה את העבודה מצוין.

מתכון ל - 8 סועדים רעבים

קלוריות: 2320

פחמימות: 296 גרם

שומן: 73 גרם

חלבון: 208 גרם

סיבים תזונתיים: 9 גרם

מצרכים:

חצי קילו בשר טחון
חבילת שעועית לבנה
1 בצל
2 שיני שום
100 גרם רסק עגבניות
תיבול: מלח\פלפל\פפריקה 
אני מוסיפה גם תיבול שנקרא "על האש"

אופן ההכנה:

נתחיל בלתבל את הבשר טחון.
נגרד אליו בצל ושום,
תיבול: מעט כמון תבלין על האש ופפריקה,
וניתן לזה לנוח חצי שעה

לסיר עמוק נוסיף ליטר מים,
את רסק העגבניות,
ואליו את כדורי הבשר.
ניתן להם 10 דקות של בישול,
על אש בינונית.
אז נוסיף שעועית לבנה,
נערבב מידי פעם .

זה הולך מצוין לצד אורז
לבריאות ובהנאה

אוהבת את המתכון?
אשמח אם תשתפי אותו:

מתכונים נוספים

שווארמה כרובית

שווארמה כרובית

ארוחה קלה ובריאה להכנה. שיכולה להתאים כתוספת מצויינת, או ארוחה בפני עצמה. ארוחה בפני עצמה בטורטייה. או כתוספת לארוחת צהריים שתוסיפו לה חלבון, בתוספת סלט

לחצי להמשך קריאה

הצטרפי לקבוצת הווצאפ

בקבוצה תקבלי טיפים חיוניים וערך רב.
הקבוצה היא קבוצה שקטה.