מה עושים עם העמילנים האלה?
בהרבה מאכלים יש עמילנים את חלקן אנחנו ממש אוהבות.
אז מה צריך לוותר עליהם? ממש לא.
אז איך נכון לאכול אותם? בשילוב של קטניות, עם סלט שיש בו הרבה סיבים תזונתיים.
זה מה שיעזור לקיבה שלך לעכל את הארוחה, ולפנות את הפסולת, והזמן לפני שזה הופך לשומן בטני.
באורז יש הרבה עמילנים, (תמיד רצוי להשרות את האורז עם מים רותחים וכפית מלח)
אלו פחות טובים למערכת העיכול שלנו.
יחד עם זאת, אם נשלב אותם עם חלבון ירקות וקטניות זה יעשה את העבודה מצוין.

קציצות עם שעועית לבנה
מתכון ל - 8 סועדים רעבים
קלוריות: 2320
פחמימות: 296 גרם
שומן: 73 גרם
חלבון: 208 גרם
סיבים תזונתיים: 9 גרם
מצרכים:
חצי קילו בשר טחון
חבילת שעועית לבנה
1 בצל
2 שיני שום
100 גרם רסק עגבניות
תיבול: מלח\פלפל\פפריקה
אני מוסיפה גם תיבול שנקרא "על האש"
אופן ההכנה:
נתחיל בלתבל את הבשר טחון.
נגרד אליו בצל ושום,
תיבול: מעט כמון תבלין על האש ופפריקה,
וניתן לזה לנוח חצי שעה
לסיר עמוק נוסיף ליטר מים,
את רסק העגבניות,
ואליו את כדורי הבשר.
ניתן להם 10 דקות של בישול,
על אש בינונית.
אז נוסיף שעועית לבנה,
נערבב מידי פעם .
זה הולך מצוין לצד אורז
לבריאות ובהנאה
אוהבת את המתכון?
אשמח אם תשתפי אותו:
מתכונים נוספים

קציצות עם שעועית לבנה
מה עושים עם העמילנים האלה? בהרבה מאכלים יש עמילנים את חלקן אנחנו ממש אוהבות. אז מה צריך לוותר עליהם? ממש לא. אז איך נכון לאכול אותם? בשילוב

עוגיות גרנולה עם פירות יבשים
טו בשבט בתוך עוגייה אני אוהבת את החג הזה, פחות את הסוכר שמעמיסים עליו. מצאתי דרך בריאה מבלי לוותר על הטעמים של החג. עוגיות גרנולה

מרק קרם שורשים וערמונים
אם זאת העונה של שורשי החורף והפקעות העסיסיות. מהגזרים הלפת ועד הארטישוק הירושלמי. קבלו אותם בלקט של שיתופי פעולה טעימים ובריאים. במתכון המקורי מוסיפים גם

שווארמה עם פטריות וקישואים
כשאני רוצה לאכול את כל הערכים התזונתיים💥 שיהיה לי מהיר טעים וקל להכין, זו המנה המנצחת שלי. לטבעונים, וותרו על השווארמה. זו תוספת מצוינת, בפני

פשטידת פטריות חורפית
יש כאלה שממש אוהבים פטריות ויש את אלה שממש לא. אוהבים או שונאים? במשך שנים התרחקתי מהם, הטעם שלהם היה ממש מוזר, מתכתי. וזה היה בגלל

שווארמה כרובית
ארוחה קלה ובריאה להכנה. שיכולה להתאים כתוספת מצויינת, או ארוחה בפני עצמה. ארוחה בפני עצמה בטורטייה. או כתוספת לארוחת צהריים שתוסיפו לה חלבון, בתוספת סלט