ארוחה קלה ובריאה להכנה.
שיכולה להתאים כתוספת מצויינת,
או ארוחה בפני עצמה.
ארוחה בפני עצמה בטורטייה.
או כתוספת לארוחת צהריים שתוסיפו לה חלבון,
בתוספת סלט ירוק עם טחינה.
ארוחה קלה ובריאה להכנה.
שיכולה להתאים כתוספת מצויינת,
או ארוחה בפני עצמה.
ארוחה בפני עצמה בטורטייה.
או כתוספת לארוחת צהריים שתוסיפו לה חלבון,
בתוספת סלט ירוק עם טחינה.
1 כרובית גדולה
2 בצלים חתוכים לרצועות
לתיבול:
2 כפות שמן זית
1 כף קורנפלור
1 כף תבלין שווארמה
חצי כפית כמון
חצי כוס מים קרים
את הכרובית מפרקים ומכניסים למיקרו לבישול של 4 דקות
מערבבים בקערה את כל מרכיבי התיבול
מחממים מחבת עם מעט שמן ומוסיפים את הבצל עד להזהבה
מוסיפים את הכרובית המרוככת, ומקפיצים עוד 5 דקות על להבה בינונית
מוסיפים את התיבול ומקפיצים על אש גבוהה עוד 5 דקות
ומכסים את המחבת.
מה עושים עם העמילנים האלה? בהרבה מאכלים יש עמילנים את חלקן אנחנו ממש אוהבות. אז מה צריך לוותר עליהם? ממש לא. אז איך נכון לאכול אותם? בשילוב
טו בשבט בתוך עוגייה אני אוהבת את החג הזה, פחות את הסוכר שמעמיסים עליו. מצאתי דרך בריאה מבלי לוותר על הטעמים של החג. עוגיות גרנולה
אם זאת העונה של שורשי החורף והפקעות העסיסיות. מהגזרים הלפת ועד הארטישוק הירושלמי. קבלו אותם בלקט של שיתופי פעולה טעימים ובריאים. במתכון המקורי מוסיפים גם
כשאני רוצה לאכול את כל הערכים התזונתיים💥 שיהיה לי מהיר טעים וקל להכין, זו המנה המנצחת שלי. לטבעונים, וותרו על השווארמה. זו תוספת מצוינת, בפני
יש כאלה שממש אוהבים פטריות ויש את אלה שממש לא. אוהבים או שונאים? במשך שנים התרחקתי מהם, הטעם שלהם היה ממש מוזר, מתכתי. וזה היה בגלל
ארוחה קלה ובריאה להכנה. שיכולה להתאים כתוספת מצויינת, או ארוחה בפני עצמה. ארוחה בפני עצמה בטורטייה. או כתוספת לארוחת צהריים שתוסיפו לה חלבון, בתוספת סלט
כל הזכויות שמורות לפנינה רוזנטל מזרחי – במידות טובות – 2025