כשאני רוצה לאכול את כל הערכים התזונתיים💥
שיהיה לי מהיר טעים וקל להכין,
זו המנה המנצחת שלי.
לטבעונים, וותרו על השווארמה.
זו תוספת מצוינת, בפני עצמה רק תוסיפו לה את החלבון האהוב עליכם.

שווארמה עם פטריות וקישואים
מתכון ל - 5 מנות
קלוריות: 1242
פחמימות: 67 גרם
שומן: 51 גרם
חלבון: 129 גרם
סיבים תזונתיים: 6 גרם
מצרכים:
4 קישואים חתוכים לרצועות
500 גרם פטריות טריות חתוכות
500 גרם שווארמה
1 בצל יבש חתוך לרצועות
2 שיני שום חתוכים לרצועות
כף שמן
כף סויה
אופן ההכנה:
במחבט חמה נטגן קלות את הבצל והשום,
לשם נוסיף את השווארמה.
לאחר מכן נוסיף את הקישואים והפטריות,
לערבב מידי פעם,
כ 20 דקות.
5 דקות לפני סיום הבישול מוסיפים כף סויה.
אוהבת את המתכון?
אשמח אם תשתפי אותו:
מתכונים נוספים

קציצות עם שעועית לבנה
מה עושים עם העמילנים האלה? בהרבה מאכלים יש עמילנים את חלקן אנחנו ממש אוהבות. אז מה צריך לוותר עליהם? ממש לא. אז איך נכון לאכול אותם? בשילוב

עוגיות גרנולה עם פירות יבשים
טו בשבט בתוך עוגייה אני אוהבת את החג הזה, פחות את הסוכר שמעמיסים עליו. מצאתי דרך בריאה מבלי לוותר על הטעמים של החג. עוגיות גרנולה

מרק קרם שורשים וערמונים
אם זאת העונה של שורשי החורף והפקעות העסיסיות. מהגזרים הלפת ועד הארטישוק הירושלמי. קבלו אותם בלקט של שיתופי פעולה טעימים ובריאים. במתכון המקורי מוסיפים גם

שווארמה עם פטריות וקישואים
כשאני רוצה לאכול את כל הערכים התזונתיים💥 שיהיה לי מהיר טעים וקל להכין, זו המנה המנצחת שלי. לטבעונים, וותרו על השווארמה. זו תוספת מצוינת, בפני

פשטידת פטריות חורפית
יש כאלה שממש אוהבים פטריות ויש את אלה שממש לא. אוהבים או שונאים? במשך שנים התרחקתי מהם, הטעם שלהם היה ממש מוזר, מתכתי. וזה היה בגלל

שווארמה כרובית
ארוחה קלה ובריאה להכנה. שיכולה להתאים כתוספת מצויינת, או ארוחה בפני עצמה. ארוחה בפני עצמה בטורטייה. או כתוספת לארוחת צהריים שתוסיפו לה חלבון, בתוספת סלט